ORANGE ROOM

with No Comments
[Total: 1    Average: 5/5]

De in 2013 opgerichte royal Dutch ‘Orange Room‘ is van origine uit een live-stream platform gericht op het live uitzenden oftewel, het wereldwijd via internet live-streamen van lokale en (inter)nationale artiesten. Met als thuisbasis de Nederlandse hoofdstad Amsterdam en het in het Portugees gelegen Porto werkt Orange Room

samen met fanatieke en gemotiveerde teams gevestigd in landen als Nederland, Portugal, Brazilië, Spanje en Engeland. Orange Room richt zich op verschillende soorten muziek, voornamelijk Hip Hop, Reggae en Techno. Buiten deze genres komen ook andere muziek stijlen uitgebreid aan bod zoals House, Acid, Dubstep, Jungle, Drum ’N Bass, Culturele en Experimentele muziek. Naar mate Orange Room groter werd ontstonden er samenwerkingen met de grootste venues in verschillende Europese landen met in het bijzonder de Nederlandse venues Dynamo, Luxor, The Sugar Factory, Panama, Paradiso en Melkweg waarbij Orange Room samen heeft gewerkt met vooraanstaande nationale en internationale artiesten als Jeru the Damaja, Helta Skelta, Kool Keith, R.A. The Rugged Man, Pharoahe Monch, Bone Thugs-N-Harmony en UB40.

Door een met zorg ontwikkelde portfolio van honderden gestreamde artiesten, tientallen series, honderdduizenden kijkers en duizenden uren uitzendtijd is Orange Room zich aan het ontplooien tot een volwaardig en voornamelijk muziek gerelateerd media productie platform dat zich specialiseert in het live-streamen en opnemen van evenementen, conferenties en workshops. De innovatieve instelling zorgt voor constanten ontwikkeling. Zo waande Orange Room zich langzaam maar zeker in de wereld van het professioneel programma maken door de productie van verschillende Vlogs als ‘Starlight Vlogs’, de mini-series ‘Subway Cipher’ en complete programma’s als het infotainment programma ‘LTNV’. In samenwerking met de Rotterdamse Duvel, Jawat en de Nijmeegse Zo Moeilijk leden Nosa en Nikes worden er, in het bij zijn van exclusieve gasten, actuele onderwerpen besproken. In het verlengde van de twee bovengenoemde diensten maar des al niet te min biedt Orange Room tevens de mogelijkheid tot het reserveringen of het bemiddelen bij reserveringen van Hip Hop artiesten als Durrty Goodz, Starrlight, Dj Irie, 60 East, Devin the Dude, Donald D, Afu-Ra en Malay Sparks.

In de toekomst zal Orange Room zich op een innovatieve manier blijven ontwikkelen in het (live-)uitzenden van evenementen, conferenties en workshops. Ook zal Orange Room zich blijven ontplooien in media producties zoals het maken van programma’s. Tijdens dit constante leer proces zal Orange Room nieuwe genres verkennen en nieuwe artiesten blijven ontdekken. De volledige toewijding gaat uit naar het bieden van een platform voor artiesten, venues, promoters en kijkers. Orange Room zal blijven bouwen aan het kenmerkende Orange Room handelsmerk en het uitbreiden van haar community aan kijkers, luisteraars, partners en regionale teams in verschillende Europese landen. Door de toegankelijke opstelling staat Orange Room altijd open voor uitdagende en vernieuwende projecten en interessante samenwerkingen. Heeft u vragen, suggesties, of het filantropische gevoel dat u dit project wilt bijstaan dmv een sponsoring of eenmalige donatie? Voelt u zich vrij om contact op te nemen via de contact gegevens.

Zoek op alle Social Media via @OrangeRoomTV
Facebook, Twitter, Youtube, Instagram, SoundCloud, Google+
Contact Orange Room via Contact@OrangeRoom.tv